top of page

Pilot fase III | zonnestrips

Knipsel.PNG
Knipsel2_edited.jpg

Wat leuk dat u interesse heeft voor de pilot Shot on Target fase III welke in het voorjaar van 2023 gaat starten. 
 

Wat is Shot on Target? 
Shot on Target is een nieuwe geïntegreerde doelpaalcamera welke op basis van zonne-energie en wifi automatisch doelpunten en doelpogingen herkend. 

 

Hoe werkt Shot on Target?
De video’s worden in een app en op een scherm in het clubgebouw getoond in de vorm van korte clips van 5 tot 10 seconden vergelijkbaar met Instagram en Tiktok. Shot on Target is populair bij de jeugdleden en is onder meer te zien op het social media kanaal 433. Maar ook bij de senioren weten het systeem snel te vinden tijdens een derde helft of thuis via de app. Shot on Target is een systeem voor alle leden. Het is geen voetbal analyse systeem voor de trainers. Het systeem is reeds actief op de KNVB campus en bij een aantal regio clubs. 

Wat houdt de pilot in? 
Dit is fase III van de pilot. Het betreft hier de laatste fase waarbij wij de zonnestrips gaan installeren. Hierdoor hoeft de club geen accu’s meer te plaatsen. Het systeem werkt verder naar behoren. 

 

Wat zijn de kosten?
Omdat u meedoet aan de pilot betaalt u geen kosten voor het Shot on Target kastje. Die betalen wij. Ook rekenen wij geen installatiekosten. Wij rekenen alleen de onkosten en die zijn 39,95 per maand per kastje (doel). U kunt met 1 kastje beginnen maar u mag ook direct met een veld beginnen. Het kastje waarmee we streamen op uw TV kost eenmalig 189 euro. De zonnestrips kosten inkoopprijs 200 euro per doel. De strips komen boven op uw doel niet zichtbaar vanaf het veld. U bespaart dan jaarlijks 40 euro aan stroom per kastje en uiteraard is er geen uitstoot. U kunt ook zonder de strips werken dan doet u mee aan Fase 2. U betaalt dan geen 200 euro en up plaatst dan zaterdag of zondag een accu. 

 

Sponsoring
In fase II van ons project is de sponsor optie reeds toegevoegd. Dit betekent dat er na elk doelpunt een sponsorboodschap kan worden getoond van 5 tot 10 seconden. U mag zelf bepalen wat u hiervoor vraagt aan een sponsor. Een sponsor is dan veel in beeld op het scherm in de kantine en vaak ook op de app. Ook op social media komt de sponsor voorbij. Er zijn kosten aan deze optie verbonden. U stuurt ons een logo of een video en wij zorgen dat het goed werkt. 

 

Hoe verder? 
Bent u geïnteresseerd voor een pilot dan komen wij graag bij op bezoek voor de details en een schouw. Stuur hiervoor een mail naar kor@shotontarget.org 

© 2022 Shot on Target B.V. 

bottom of page