top of page

Welkom bij Shot on Target, het innovatieve product dat is ontwikkeld om het plezier van voetbal voor elk niveau te vergroten. Ons product is gebaseerd op de groeiende populariteit van amateurvoetbalvideo's en de beperkingen van de huidige digitale mogelijkheden voor analyse en beeldherkenning.

Met behulp van kunstmatige intelligentie (A.I. technologie) hebben wij een slimme, betaalbare doelpaalcamera ontwikkeld die doelpunten en doelpogingen herkent en analyseert. Dit zorgt voor een overzichtelijke presentatie op schermen in het clubgebouw en op onze mobiele app.

Ons product bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder het kastje dat aan de achterzijde van de voetbaldoelpaal is bevestigd en twee camera's gemonteerd aan de voorzijde van de doelpaal. Deze camera's filmen elk een hoek van 150 graden, waardoor de doellijn en de hoekvlag aan de andere zijde van de goal zichtbaar zijn. Het kastje stuurt geselecteerde beelden naar de server.

 

We bieden clubs verschillende mogelijkheden om ons product te gebruiken. Onze streamer toont de laatste 15 doelpogingen met likes, uitingen van sponsoren en de drie leukste doelpunten van de club. De instellingen van de streamer zijn aanpasbaar, zodat er ook een promotiefilm van Shot on Target kan worden getoond. 

 

Onze app is gratis te downloaden via de Play en App store en toont de laatste doelpogingen per club en per doel. Door het geven van likes verschijnen de beelden ook op het scherm. We bieden verschillende verdienmodellen aan, zoals de verkoop van het SOT kastje aan de club, de verkoop van de streamer en een maandelijks abonnement voor de 4G verbinding, serveropslag en onderhoud.

 

Wij geloven dat ons product bijdraagt aan de fun factor van voetbal op lokaal niveau en we hopen dat u ook enthousiast bent om het te gebruiken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over ons product en de mogelijkheden voor uw club.

 

Met sportieve groet,

Het Shot on Target team

bottom of page