Ons team

aiss.JPG
logo-si.png

Shot on Target is een startup ontstaan in 2019. Het doel was een slimme doelpaalcamera te ontwerpen welke zelf de hoogtepunten uit een voetbalwedstrijd filtert op basis van kunstmatige intelligentie. Het product zou tevens een business model moeten bieden voor de clubs zodat zij profiteren van de kijkcijfers.

 

Sinds januari 2021 werkt Shot on Target samen met het Amsterdam Institute of Sports Science in het kader van het programma Sport Innovator. Doel is een schaalbaar product te ontwikkelen in lijn met het nationaal sportakkoord. 

KorAjax.JPG

Kor van der Bij

Titel: oprichter, sales en operations 

Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest bij Nike, richtte Kor in 2007 MySports op. Vanaf 2014 voorzag MySports jaarlijks meer dan 130 sport events in 13 landen van IT diensten. Bekende events zijn de Amstel Gold Race, de Parijs Marathon, de London Triathlon en Mud Masters. Na 13 jaar evenementen was het tijd voor een nieuwe uitdaging: Shot on Target.

 

Roan.JPG

Roan van Geelen

Titel: jr. sales en operations

Na assistent bij FC Utrecht is Roan nu trainer/coach bij de HCFC Victoria. Tevens organiseert hij hier ook de Soccer Camps en assisteert hij bij andere camps.

Roan volgt de deeltijd opleiding Sportkunde aan de HAN. Hij beschikt over het UEFA C KNVB diploma. In zijn vrije tijd voetbalt hij als linksbuiten bij Sporting in Utrecht. Een echte voetbalkenner dus die weet hoe het reilt en zeilt op de club!