Ons team

Shot on Target is een startup ontstaan in 2019. Het doel was een kastje te maken dat zelf de hoogtepunten uit een voetbalwedstrijd filtert op basis van kunstmatige intelligentie. Het kastje zou hands free moeten zijn voor de club. Het product zou tevens een business model moeten bieden voor clubs zodat zij profiteren van de kijkcijfers. 

Na vele maanden van testen lukte het in juli 2020 het kastje op te leveren. SO Soest was de eerste club die het kastje in gebruik heeft genomen. In september volgde HC FC Victoria en ook de officiële go-live. 

Wij werken nu met 2 mensen op kantoor. Daarnaast is er een promotieteam die de toeschouwers en clubs op gang helpt. 

Kor van der Bij

Titel: oprichter, sales en operations 

Kor was voorheen actief als webdeveloper en project leider in de IT bij Sara Lee en Nike. 

In 2007 richtte hij MySports op. Vanaf 2014 voorzag MySports jaarlijks meer dan 130 sport events van RFID chiptiming en IT diensten.  Bekende events waren de Amstel Gold Race, de Parijs Marathon, de London Triathlon en Mud Masters. Na 13 jaar evenementen was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 2019 werd Shot on Target opgericht. Naast deze startup houdt Kor zich nog bezig met de Rubbiz Foundation en de gelijknamige app "Rubbiz". 

 

Kor doet aan vadervoetbal en is geregeld te vinden op de fiets. Zijn kinderen voetballen bij Victoria 1893.
 

Roan van Geelen

Titel: jr. sales en operations

Na assistent bij FC Utrecht is Roan nu trainer/coach bij de HCFC Victoria. Tevens organiseert hij hier ook de Soccer Camps en assisteert hij bij andere camps.

Roan volgt de deeltijd opleiding Sportkunde aan de HAN. Hij beschikt over het UEFA C KNVB diploma. In zijn vrije tijd voetbalt hij als linksbuiten bij Sporting in Utrecht. Een echte voetbalkenner dus die weet hoe het reilt en zeilt op de club!

©2020 by Digital Sports Media